Echipa Landbruk este cea mai importantă resursă atunci când vine vorba de buna dezvoltare a business-ului nostru. Datorită obiectivelor stabilite pentru viitor, oamenii alături de care ne desfășurăm activitatea sunt aleși în raport cu pozițiile libere existente, dar și în funcție de gradul de cunoștințe în domeniul agro necesare afacerii susținute de Landbruk.

Căutăm oameni care să fie responsabili, pro-activi și pregătiți să respecte datele limită în ceea ce privește realizarea obiectivelor companiei. Considerăm că un om curios este din start mai câștigat, așa că preluarea inițiativelor și întrebările puse la momentul potrivit pot aduce un plus de valoare întregii echipe prin împărtășirea cunoștințelor din domeniu și nu numai.

Oferim un mediu de lucru relaxat, alături de o echipă bine instruită și pregătită să livreze cele mai bune rezultate de pe piață. De asemenea, oportunitățile unui loc de muncă stabil, training-uri dedicate și, în timp, de promovare în concordanță cu reușitele pe plan profesional sunt un plus în ceea ce privește o carieră în compania Landbruk.

Ne dorim o comunitate bine construită, în care apartenența în cadrul echipei Landbruk să fie un motiv de mândrie prin prisma succeselor companiei, dar și a dezvoltării pe plan individual al fiecăruia dintre membri firmei.

 

Momentan nu există nicio oportunitate de angajare disponibilă, dar așteptăm CV-urile și alte informații relevante angajării la adresa de mail: ........................