Landbruk este o companie cu capital integral privat, româneascã, ce are ca domeniu de activitate producţia şi creşterea suinelor. Înfiinţatã în anul 2012 în localitatea Feldioara, judeţul Braşov, ferma cuprinde 20 de hale în care se pot creşte maximum 32.000 de porci/ serie, spaţii de birouri şi depozite.

Landbruk, companie intratã pe piaţã de relativ puţin timp, dar cu investiţii majore atât în infrastructurã şi în amenajarea spaţiului de lucru pentru respectarea condiţiilor superioare de creştere de suine, cât şi în implementarea noilor tehnologii de creştere, se impune în scurt timp ca lider de piaţã pe aria sa de activitate.

Eforturile sale susţinute au fost recunoscute prin numeroase atestãri şi testimoniale ale clienţilor satisfãcuţi. Astfel, de la o capacitate de producţie de 24.000 de capete în primul an de activitate, compania s-a dezvoltat ajungând la un numar de peste 100.000 capete porci graşi pe an, capacitate asiguratã de o echipã tehnicã şi administrativã de 60 de specialişti.

Elementele de bazã în dezvoltarea durabilã a activitãţilor Landbruck sunt protecţia mediului înconjurãtor, dezvoltarea comunitãţii locale din jurul fermei, biosecuritatea, bunãstarea suinelor şi, nu în ultimul rând, echipa de profesionişti.